3S Firuze Konakları'nda uygun fiyat ve kolay ödeme sunuldu

03 February 2019

3S Kale Holding tarafından İstanbul Avrupa yakası Avcılar ilçesinde hayata geçirilen 3S Firuze Konakları projesinde yatırımcılara yeni fırsat dönemi sunuldu. Buna göre, 750 bin TL'ye kadar konut kredisi kullanma imkanı sağlanan projede yüzde 0,98 faiz oranlı 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

28 bin metrekarelik arsa üzerinde kurulan 3S Firuze Konakları projesinde 523 konut inşa edildi. Projede yatırımcılara 1+1'den 4+1'e kadar konut tipi seçenekli daireler sunulurken dairelerin büyüklükleri 71 metrekare ile 196 metrekare arasında değişiyor.

3S FİRUZE KONAKLARI GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

Konut teslimlerinin hemen yapıldığı projede kalan konutların satışının devam ettiği öğrenildi. 3S Firuze Konakları 2019 fiyatları 491 bin TL'den başlayarak konut tipi ve özelliğine göre değişiyor.

Projede kampanya kapsamında yatırımcılara sunulan tüm kolay ödeme imkanlarının yanı sıra kişiye özel ödeme planları da firma bünyesinde hazırlanıyor.



DÖRT DÖRTLÜK YAŞAM ALANI

İstanbul'un önemli arterleri arasında gösterilen Avcılar'ın Firüzköy Bulvarı üzerinde hayata geçirilen 3S Firuze Konakları projesi, konumuyla yatırımcısına avantaj sağlıyor. Merkezi bir noktada kurulan proje, çok sayıda okul, hastane, banka, market gibi kuruluşlara yakın noktada bulunuyor.

3S Firuze Konakları projesinin yaşam alanı ise projeye ekstra değer katıyor. Yüzde 70'lik bölümünün yeşil alana ayrıldığı projede; açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, basketbol sahası, sinema salonu, yürüyüş parkuru, sosyal tesis alanı gibi donatılar bulunuyor.