5. Levent Kentsel Dönüşüm Kura Çekilişi Tarihi Belli Oldu

04 October 2016

5. Levent kentsel dönüşüm kura çekilişi yarın gerçekleşecek. Çekilişe gelmeyenlerin kurası Noter tarafından çekilecek...

Kiptaş güvencesiyle Torunlar GYO tarafından hayata geçirilen 5. Levent projesinin kentsel dönüşüm konutları için kura tarihi belli oldu.

F21-c-19-b-2-d pafta, 855 ada, 8 parselde inşa edilen 2+1 dairelerin kura çekilişi yarın gerçekleşecek. 5. Levent Kentsel Dönüşüm kura çekilişi saat 11:00'da Alibeyköy Cep Otogarı İspark Otoparkı'nda yapılacak.

Noter huzurunda gerçekleşecek kura çekilişinde her daire için belirlenen şerefiye bedelleri hak sahiplerine bildirilecek. Çekilişe gelmeyenlerin kuraları Noter tarafından çekilirken, sonuçlara itiraz hakkı verilmiyor. Çekilişe gelemeyenler dairelerinin yerlerini KİPTAŞ Tanıtım ve Pazarlama Müdürlüğü’nden öğrenebilecek.

Kura çekilişine geleceklerin nüfus cüzdanı ya da kimlik yerine geçecek belgeyi yanlarına bulundurmaları gerekiyor. Vekalet edeceklerin ise konuyla ilgili noter tasdikli vekaletname ile kimliklerini yanlarında bulundurmaları lazım.