Altınçam Konutları projesinde fiyatlar 364 bin TL'den başlıyor

15 August 2017

Toplam 36 konutun yer alacağı Altınçam Konutları projesi tek bloktan oluşuyor. 2 bin 200 metrekare alan üzerinde yükselen projede 2+1 ve 3+1 konut tipi şeklindeki daireler bulunuyor. Dairelerin net büyüklükleri ise 2+1 dairlerde 112 metrekare, 3+1 dairelerde ise 135 metrekare olacak şekilde oluşturuluyor.

Ramsa Yapı imzası taşıyan Altınçam Konutları projesinde konut teslim tarihi olarak 2017 yılının Aralık ayı hedefleniyor. Projede 2+1 dairelerin fiyatları 364 bin TL'den başlarken 3+1 dairelerin fiyatları 425 bin TL'den başlıyor. Peşin ödemenin yanı sıra konut kredisi ile ev sahibi olunabilen projede ayrıca kişiye özel ödeme planları da sunuluyor.

İzmir'in Bornova ilçesinde konumlandırılan Altınçam Konutları projesi Meriç bölgesinde bulunuyor. Konumu itibariyle modern İzmir şehir hayatının ortasında yer alan proje pek çok yaşam merkezi ve toplu taşıma merkezine yürüme mesafesinde bulunuyor. Altınçam Konutları, Stadyum metro istasyonuna 10 dakikalık uzaklıkta bulunurken Forum Bornova'ya 8 dakika, İzmir Atatürk Stadyumu'na 5 dakika, Point Bornova'ya 4 dakika uzaklıkta bulunuyor. Tüm bunların yanı sıra İzmir Çevreyolu'na yakın konumda bulunan proje İzmir Otogarı'na da 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.



Lüks ve modern bir yaşam alanı oluşturulan Altınçam Konutları projesinde çalışmalarda sona yaklaşıldı. Öte yandan projede daire satışlarının devam ettiği öğrenildi. Gayrimenkul uzmanlarına göre projenin tamamlanmasından sonra yüzde 20 ile 25 arası oranla prim yapması bekleniyor. Ayrıca projede birçok sosyal imkan da sunuluyor. Altınçam Konutları projesinde güvenlik, otopark, yeşil alan ile çocuk oyun alanları gibi donatılar bulunuyor.