Alya Dream Projesinde Daireler Teslim Edildi

16 October 2024

Projeden daire sahibi olanlara daireleri, 10 Ekim 2024 tarihinde düzenlenen özel bir etkinlikle teslim edildi.
“Alya” markasıyla ürettiği yüksek katma değerli ve prestijli projeleriyle hayalleri gerçeğe dönüştüren BOSS4 İnşaat’ın, Beylikdüzü Kavaklı’da tamamlamış olduğu üç blokta toplam 94 daire ve 17 dükkandan oluşan Alya Dream projesinde daire sahibi olanlara daireleri düzenlenen etkinlikle teslim edildi. Alya Dream içinde yer alan Boss4 satış ofisinde gerçekleştirilen etkinliğe, BOSS4 İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş ve şirket yöneticileri katıldı. Etkinlikte, daire sahiplerine daireleri teslim edilirken, projede gelinen son durum hakkında bilgilendirme yapıldı. Sıcak ve samimi bir atmosferde geçen etkinlikte yeni ev sahipleri dairelerini almanın mutluluğunu ve heyecanını yaşadılar.

BOSS4 İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş:

BOSS4 İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, “Alya Dream projemizde geçtiğimiz yıl Eylül ayında kaba inşaatı tamamlamıştık ve şimdi de teslim sürecini başarıyla gerçekleştiriyoruz. Daire sahiplerimize yeni yaşam alanlarını teslim etmekten mutluluk duyuyoruz” dedi. Akkuş, ayrıca projenin yüksek yaşam standartları ve modern mimarisi ile bölgeye değer kattığını vurgulayarak, projede sınırlı sayıda bulunan dairelerin satışlarını da yıl sonuna kadar tamamlamayı hedeflediklerini söyledi. Yapımlarına devam edilen Alya Bahçe ve Merkezefendi projeleri hakkında da bilgiler veren Abdülkadir Akkuş, “Alya Bahçe ve Merkezefendi projelerimizin inşaat süreci aralıksız devam ediyor. Kişiye özel ödeme seçenekleri ve vade farksız taksit imkanları sunduğumuz projelerimizi de Alya Dream projesinde olduğu gibi tamamlayarak, daire sahiplerine en iyi ve yenilikçi yaşam alanlarını sunmayı hedefliyoruz.”

Çevre Dostu, Konfor ve Lüks Bir Arada

Modern mimarisi, geniş sosyal alanları ve yüksek yaşam standartları ile dikkat çeken Alya Dream projesinde dairelerin büyüklükleri 130 metrekare ile 352 metrekare arasında değişiyor. Çevre dostu sürdürülebilir tasarımı ile konfor ve lüksün bir arada olduğu proje, sakinlerine şehrin olanaklarına yakın, ancak gürültüden uzak huzurlu bir yaşam sunuyor.

Projenin Konumu ve Ulaşım Kolaylıkları

‘Alya Dream’, E5 ve TEM gibi ana arterlere yakınlığı sayesinde şehrin her yerine ulaşım kolaylığı sağlıyor. Bölgenin çekim merkezi olan Yakuplu Marina’ya 3 km, Yaşam Vadisi’ne 1 km mesafede yer alıyor. Yakın çevresindeki dört hastane, beşi özel olmak üzere toplam yedi adet okul ve üç alışveriş merkezi ile de hayatı kolaylaştırıyor.