Avrupa Konutları Yamanevler'de konut teslimleri başladı

05 March 2020

İstanbul Anadolu yakası Ümraniye bölgesinde hayata geçirilen Avrupa Konutları Yamanevler projesinin 1'inci etabında konut teslimleri başladı. Artaş İnşaat imzasıyla kurulan proje kapsamında 5 blokta 545 konut hayata geçiriliyor.

Avrupa Konutları Yamanevler projesinde yer alan konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipi seçeneklerini taşıyor. Akıllı daire sistemleri ile donatılan konutlarda yatırımcılara ferah bir yaşam alanı sunuluyor. Konutların büyüklükleri ise 81 metrekare ile 237 metrekare arasında değişiyor.

KONUT SATIŞLARI SÜRÜYOR

Avrupa Konutları Yamanevler projesinde ilk etap konut teslimleri başlarken projede kalan konutların satışı devam ediyor. Uygun fiyatların görüldüğü projede 180 aya kadar 0,79 vade oranlı ödeme seçeneği sunuluyor. Projedeki 2020 fiyat listesi ise şu şekilde:

1+1 konutların fiyatları 756 bin TL'den,
2+1 konutların fiyatları 1 milyon 008 bin TL'den,
3+1 konutların fiyatları 1 milyon 515 bin TL'den,
4+1 konutların fiyatları 2 milyon 04 bin TL'den başlıyor.

AVANTAJLI NOKTADA LÜKS YAŞAM ALANI

Son yıllarda büyük gelişim kaydeden Ümraniye'nin Yamanevler bölgesinde kurulan Avrupa Konutları Yamanevler projesi, yatırımcısına merkezi bir noktada yaşam süre şansını sağlıyor. Yamanevler metrosuna yürüme mesafesinde olan proje; TEM Otoyolu’na 1 kilometre, E-5 Karayolu’na 7 kilometre, Ataşehir Finans Merkezi’ne 5 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Avrupa Konutları Yamanevler projesinin yaşam alanında ise yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, Türk hamamı, kapalı otopark, 7/24 güvenlik, peyzaj alanı, oyun alanı gibi sosyal donatılar bulunuyor.