Banu Evleri Ispartakule 2 projesinde teslimden önce bahar kampanyası

03 April 2018

Hasanoğlu inşaat imzası ile yükselen Banu Evleri Ispartakule 2 projesinde yatırımcılara yeni fırsat sunuldu. Başlatılan bahar kampanyasında 48 bin TL ön ödeme yapan yatırımcılar 48 ay vade farksız taksit olanağından yararlanabiliyorlar.

İnşaat çalışmalarının devam ettiği Banu Evleri Ispartakule 2 projesinde konut teslimlerinin 2018 Ağustos'ta yapılması hedefleniyor. Projede 220 konut hayata geçirilirken konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipi seçeneklerini barındırıyor.

KANAL İSTANBUL PROJESİNE KOMŞU PROJE

Banu Evleri Ispartakule 2 projesi sahip olduğu lokasyon ile dikkat çekiyor. Kanal İstanbul projesine 10 dakika uzaklıkta konumlandırılan proje, Küçükçekmece-Sazlıdere-Durusu hattında yer alıyor. Öte yandan projede fiyatlar 389 bin TL'den başlıyor

Projenin son durumu ve başlatılan bahar kampanyası hakkında bilgiler veren Hasanoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu, yatırımcılara özel ödeme seçenekleri sunarak banka kredisi kullanmadan ev sahibi olmalarını sağladıklarını aktardı. Kampanyalar hakkında bilgi veren Hasanoğlu, "Daha önce başlattığımız '48 bin TL peşin, 2018'de taşın' kampanyamızın yoğun ilgi görmesi üzerine bu kampanyaya ilave olarak 48 ay vade farksız ödeme seçeneğini de ekledik" ifadelerini kullandı.

Projenin sahip olduğu lokasyona da değinen Hasanoğlu, "İstanbul'un 3. Havalimanı, Kanal İstanbul Projesi, Kuzey Marmara Otoyolu gibi mega projelerine yakınlığıyla ön plana çıkan BANU EVLERİ Ispartakule 2 projemizi her zamanki gibi aileyi odak noktaya alacak şekilde tasarladık. Ispartakule'de inşa ettiğimiz projemizin en büyük avantajı, bölgede bulunan diğer projelere göre yüzde 20 daha uygun olması ve yatırımcının banka kredisi kullanmadan firmamız bünyesinde farklı vade seçenekleri ile alım yapabilmesidir" şeklinde konuştu.