Başyapıt Dragos projesinde konut satışları devam ediyor

23 January 2019

Başyazıcı Grubu tarafından İstanbul Anadolu yakası Maltepe ilçesinde hayata geçirilen Başyapıt Dragos projesinde konut teslimleri başladı. Projede kalan konutların satışları ise devam ediyor.

31 bin metrekarelik alan üzerinde 141 konuttan oluşan Başyapıt Dragos projesinde yatırımcılara 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipinde daireler sunuluyor. Projede aynı zamanda açık ofis alanları da bulunuyor.

BAŞYAPIT DRAGOS GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

Anahtar ve tapu tesliminin hemen yapıldığı projede konut satışlarının devam ettiği bilgisi öğrenildi. Başyapıt Dragos fiyatları 532 bin TL'den başlayarak konut tipi ve özelliğine göre değişiyor.

Firma bünyesinde kişiye özel ödeme seçenekleri de sunulan projede banka kredisi kullanarak konut sahibi olabilmek mümkün.



HUZURLU VE LÜKS YAŞAM ALANI

Dragos Dağları'na komşu olması sebebiyle şehir merkezinde doğa yaşantısından esintiler sunan Başyapıt Dragos projesi, Maltepe Cevizli bölgesinde hayat buldu. E-5 otoyolu ve sahil yoluna yakın noktada kurulan proje, çevre ilçelere kolay ulaşım şansını yatırımcısına sunuyor. Proje aynı zamanda İstanbul Şehir Üniversitesi'ne yürüyerek 5 dakika ve Kartal Devlet Hastanesi'ne arabayla 3 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Başyapıt Dragos projesinde hayatı lüks kılacak çok sayıda sosyal donatı bulunuyor. Açık yüzme havuzu ve fitness merkezi gibi imkanların olduğu projede; sauna, çocuk oyun alanı, sosyal tesis alanı, otopark ve güvenlik gibi imkanlar da sağlanıyor.