Biz Cevahir Haliç AVM 3 Aralık’ta Açılıyor

01 December 2016

Biz Cevahir Haliç AVM 3 Aralık saat 17:00'da açılıyor...

Biz Cevahir Haliç AVM, 3 Aralık Cumartesi günü düzenlenecek açılış töreniyle kapılarını açıyor. Biz Cevahir, Cevahirler İnşaat A.Ş. ortaklığında hayata geçirilen Biz Cevahir Haliç AVM, 47 bin metrekare inşaat alanında yaklaşık 20 bin metrekare kiralanabilir alana sahip.

101 mağaza ve yeme-içme ünitesi bulunan AVM’de Migros, Praktiker, Site Sinemaları, Playland, Watsons, Vestel, Taç, Özdilek ve Barrels & Oil, NDesign gibi markalar yer alıyor.

Alibeyköy ve Eyüp bölgesinin uğrak adresi olması beklenen Biz Cevahir Haliç AVM’de kiralamalar Türk Lirası üzerinde yapılıyor. AVM bin kişiye iş imkanı sağlayacak.

Biz Cevahir Haliç AVM, toplu ulaşım ve yaya aksı üzerinde ve 2017 yılında tamamlanması planlanan Mecidiyeköy-Mahmutpaşa metro hattına yürüyüş mesafesinde konumlanıyor.

Biz Cevahir Haliç AVM 3 Aralık Cumartesi günü saat 17:00’de kapılarını açacak. Açılış günü Tatlı Sirk Korteji, Sevimli Maskotlar Yürüyüşü ve Free Hugs müzik grubu ile misafirlerini ağırlayacak olan AVM’de 4-14 Aralık tarihleri arasında Play Doh çocuk etkinlik alanı kurulacak. 10 Aralık’ta Sinan Özen’in konser vereceği AVM’de 23-31 Aralık tarihlerinde ise Yeni Yıl Oyuncak Atölyesi etkinliği gerçekleşecek.