Bodrum Frame Suites satışa çıkarıldı

12 August 2017

Vitem Group İnşaat’ın Gümbet Mahallesi’nde yükselttiği Frame Suites Bodrum projesi, yapılan lansmanla tanıtılarak satışa çıkarıldı. Toplam 50 milyon Euro yatırım bedeliyle hayata geçirilen projenin daire fiyatları ise 500 bin Euro’dan başlıyor. Asarlar Mevkii’nde Adnan Menderes Caddesi üzerinde 10 bin 600 metrekarelik alana kurulan proje şehir merkezine sadece 5 dakikalık mesafede konumlanıyor.

KALİTELİ EKSİKSİZ VE DENİZ MANZARALI BİR YAŞAM ALANI

Bodrum’da inşa ettikleri ilk projenin Frame Suites Bodrum olduğuna vurgu yapan Vithome İnşaat Başkanı Halit Yağcıoğlu, “20 yılı aşan tecrübe ve birikimlerini, ekip ruhu ile harmanlayarak bu projeyi taçlandırdık. Detayları önemseyerek, özenli çizgiler ve kaliteli malzemeler ile eksiksiz bir yaşam alanı tasarladık. Bütün dairelerin ortak özelliği tam deniz manzaralı olması”  ifadelerini kullandı.

Ayrıca özel plajı ve iskelesiyle ayrıcalığını ortaya koyan Frame Suites hayatı hem kolay hem de lüks bir noktaya taşıyor. Akıllı ev sistemi, merkezi klima ve yerden ısıtma sistemleriyle donatılan konutlar yatırımcıları için en küçük ayrıntılar düşünülerek inşa ediliyor.