Bodrum Halikarnas İçin Tahliye Kararı

13 December 2016

Bodrum Halikarnas için tahliye kararı verildi. Mülkün sahipleri arazinin satışını planlarken, arazinin 25-30 milyon dolardan alıcı bulması bekleniyor...

1979 yılından beri Bodrum'da faaliyet gösteren Halikarnas için tahliye kararı verildi. Mekanın işletmecisi Süleyman Demir ile mülk sahipleri arasında 17 yıldır süren hukuki süreç 18 Kasım'da sonuçlandırıldı. Bodrum 2. Sulh Hukuk Mahkemesi Halikarnas için tahliye kararı verdi.

Bodrum 2. Sulh Hukuk Mahkemesi'nin verdiği kararda "Açılan davanın kabulüne, aktin sona erdiğinin tespiti ile davalının kiraladığı yerden tahliyesine, davacı tarafa teslimine karar verildi" denildi. Tarafların istinaf mahkemesine itiraz hakları olduğu belirtildi.

Karar hakkında konuşan mülk sahiplerinden Kemal Kamil Aktaş tahliye sonrası satış planladıklarını söyledi. Aktaş, "Mülkün yarısı annem ve teyzeme, diğer yarısı ise büyük dayımın kızlarına ait. Tahliye yapılacak ve mülkümüzü satacağız. 2 bin 900 metrekare turizm imarlı bir alan" dedi. Denize cepheli olan mekanın 25-30 milyon dolardan alıcı bulması bekleniyor.