Demir İnşaat’tan Sevgililer Günü’ne Özel Kampanya

08 February 2016

6-14 Şubat tarihleri arasında Demir La Vida ve Demir Romance projelerinden daire alanlara Çırağan Sarayı’nda Sevgililer Günü yemeği hediye ediliyor...

Demir inşaat Demir Romance ve Demir La Vida projelerinde Sevgililer Günü'ne özel kampanya başlattı. 6-14 Şubat tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında Demir Romance ve Demir La Vida projelerinden ev alanlara Çırağan Sarayı’nda Sevgililer Günü yemeği hediye ediliyor.

Hemen Teslim Daireler

Demir Romance projesi İstanbul Avrupa yakasında Beylikdüzü'nde yer alıyor. 2015 yılı Temmuz ayında teslim edilen ve yaşamın başladığı Demir Romance projesi 7 blok halinde toplam 776 adet rezidans, 28 adet villa ve 60 adet ticari birimden meydana geliyor.

Demir Romance projesi E-5’e, metrobüse, AVM’ye, bölgedeki 2 hastaneye, okul ve hastanelere yürüyerek 5 dakika, TEM bağlantı yoluna ise araçla 5 dakika mesafede konumlanıyor.

Her Kattan Göl ve Demiz Manzarası

Kuzey Marmara Otoyolu ve 3. havalimanı gibi projelere yakınlığı ile yükselen yatırım bölgesi haline gelen Büyükçekmece'de yer alan Demir La Vida projesi 5 blok halinde yükseliyor. Toplam 379 adet konut ve 29 adet ticari üniteden meydana gelen Demir La Vida projesi deniz ve göl manzarasına hakim.

Demir La Vida’da 1+1 daire tipinden 5,5+1’e kadar farklı ihtiyaçlara yanıt veren 15 farklı konut seçeneği bulunuyor. Akıllı ev sistemleriyle donatılan Demir La Vida projesinde yüzme havuzları, yürüyüş yolları ve geniş sosyal alanlar bulunuyor. Projede 550 adeti kapalı olmak üzere toplam 730 araçlık otopark yer alıyor.