Denizli Sarayköy TOKİ Evleri’nin temelleri atılıyor

07 September 2017

Denizli Sarayköy Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) iş birliği ile inşa edilen Trafo Mahallesi’nde yükselen projede kazım çalışmaları başladı. Prosedürler tamamlanarak yapım çalışmalarına başlanan Denizli Sarayköy TOKİ Evleri projesinde toplam 403 konut yer alıyor. Projedeki 2+1 konutlar 85 metrekare, 3+1 konutlar ise 122 metrekare olarak tasarlanıyor.

TOKİ konutlarının temel kazım çalışmalarının başlaması ardından Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, AK Parti İlçe Başkanı Mevlüt Arık ve belediye meclis üyeleri Trafo Mahallesi'ne kurulan şantiye çalışmalarını yerinde inceledi.

Konuyla ilgili görüş bildiren Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, "Bizim göreve gelmeden önce ilçemize söz verdiğimiz ve en önemli prestij projelerimizden birisin olan TOKİ konutlarının yapımına başlandı. Bugün 403 TOKİ konutun temellerinin kazımına başlandı. 1 inşaat firmamız bugün itibari ile Trafo Mahallemiz civarındaki parsellerde toplam 20 blok yapılacak inşaatlarının 5 tanesinin kazımını gerçekleştirdi. 10 gün içinde de temel atma olacağı belirtiliyor. 550 günlük iş süresiydi ama firmamız konutları daha kısa zamanda teslim edecek olduğunu bize belirtti " diye konuştu.