Ekmas Mavişehir projesinde yaşam başlıyor

02 December 2019

Ekmas Yapı tarafından İzmir'in Karşıyaka ilçesine bağlı Mavişehir bölgesinde hayata geçirilen Ekmas Mavişehir projesinde konut teslimleri bu ay içerisinde başlıyor. Proje kapsamında 51 konut hayata geçirildi.

Ekmas Mavişehir projesinde yer alan konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipi seçeneklerini taşıyor. Akıllı daire sistemleri ile donatılan konutların büyüklükleri ise 64 metrekare ile 184 metrekare arasında değişiyor.

KONUT SATIŞLARI SÜRÜYOR

Ekmas Mavişehir projesinde kalan konutların satışı sürüyor. Projede başlatılan kampanya ile yatırımcılara anlaşmalı banka aracılığıyla yüzde 0.79 faiz oranlı konut kredisi kullanma şansı sağlandı. Ayrıca peşin alımlarda yüzde 15 indirim de uygulanıyor. Projedeki güncel konut fiyatları ise şu şekilde:

1+1 konutların fiyatları 903 bin TL'den,
2+1 konutların fiyatları 1 milyon 304 bin TL'den,
3+1 konutların fiyatları 2 milyon 082 bin TL'den,
4+1 konutların fiyatları 2 milyon 200 bin TL'den başlıyor.

ŞEHRİN MERKEZİNDE GÖZ KAMAŞTIRAN PROJE

Yatırımcısına merkezi bir noktada yaşam sürme şansı sunan Ekmas Mavişehir projesi, Mavişehir İZBAN istasyonuna yürüme mesafesinde bulunuyor. Proje ayrıca çok sayıda okul, banka, market, hastane gibi çeşitli kuruluşlara yakın bir noktada bulunuyor.

Ekmas Mavişehir projesinin yaşam alanında ise hayatı lüks kılacak detaylar yer alıyor. Sinema odası, lobi, karaoke odası gibi alanların bulunduğu projede ayrıca yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, güvenlik sistemleri, açık peyzaj alanı gibi donatılar da bulunuyor.