Foça Terrace Taş Evler Projesi

Makro İnşaat
Foça Terrace Taş Evler
Foça, İzmir
0232 329 79 00
info@makroyapi.com.tr
http://www.focaterrace.com/

İsmetpaşa Mah. Foça/İzmir

KONUT SAYISI: 35
PROJE ALANI: 20000
TESLIM TARIHI: 2020-05-30
KONUT TIPLERI:

Foça Terrace Taş Evler Projesi Hakkında

Makro Yapı tecrübesiyle hayata geçirilen Foça Terrace Taş Evler proje İzmir’de yükseliyor. Foça Terrace Taş Evler projesi 13 dubleks, 22 tripleks müstakil villadan oluşuyor. Konforlu ve lüks bir yaşam alanı oluşturmayı hedefleyen projede konutların metrekareleri ve tipleri alıcıların istekleri üzerine belirleniyor.

Kişiye özel ödeme koşulları ve banka kredisi kullanma imkânı da sunan proje taş ev konseptiyle hayata geçiriliyor. Toplam 20 bin metrekarelik arsa üzerinde kurulacak olan Foça Terrace Taş Evler projesindeki konutlar 40 santimlik duvar kalınlığı ile eski Rum evlerinin mimarisini canlandıracak tipte dizayn ediliyor. Farklı bir yaşam alanı yaratmayı hedefleyen projede inşa edilen villalarda standart olarak akıllı ev sistemi ve yerden ısıtma de yatırımcılara sunuluyor. Ayrıca projede isteyen villasını havuzlu, istemeyen alıcılarsa kendi ilgi alanlarına göre bahçe peyzajı talep ederek sahip olabiliyor.

Metrekare birim fiyatı 10 bin TL’den başlayan projede açık yüzme havuzu, deniz manzarası, havuz manzarası ve açık otopark yer alıyor.


Foça Terrace Taş Evler Projesi Nerede

Fiyat Listesi

Foça Terrace Taş Evler Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Spor
Açık Yüzme Havuzu
Sağlık
Özel
Açık Otopark
Satışta
İnşaat Aşamasında