Hakyapı Yeşilbağ Evleri Projesi

Hak Yapı İnşaat
Hakyapı Yeşilbağ Evleri
Pendik, İstanbul
444 1 620
hakyapi@hakyapi.com.tr
http://www.hakyapi.com.tr

Yeşilbağ Mah. Yeryüzü Sok. Pendik/İstanbul

KONUT SAYISI:
PROJE ALANI: 1000
TESLIM TARIHI: 2018-06-30
KONUT TIPLERI:

Hakyapı Yeşilbağ Evleri Projesi Hakkında

Hak Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilen Hakyapı Yeşilbağ Evleri projesi İstanbul Pendik'te yükseliyor. Projede toplam 68 konut yer alıyor.

Hakyapı Yeşilbağ Evleri, bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Tek blokta oluşan projede daireler brüt 100 metrekarelik 2 oda 1 salon ile brüt 150 metrekarelik 3 oda 1 salon daireler olarak dizayn edilmiş.

Hakyapı Yeşilbağ Evleriprojesinde daire fiyatları 450 bin TL'den başlıyor. Daire satışlarına Şubatın dördüncü haftası başlanacak olan projede, ödemelerde banka kredisine uygun seçenekler sunuluyor. Proje tamamlandığında ise dairelerin minimum yüzde 20 oranında prim yapması bekleniyor.

Daire teslimlerine Haziran 2018'de başlanması planlanan projenin sosyal olanakları içerisinde; çardak, çocuk oyun alanları, dinlenme alanı, barbekü alanı, spor salonu, açık ve kapalı otopark ile güvenlik hizmeti mevcut.

Hakyapı Yeşilbağ Evleri E-5’in yanı başında hayata geçiyor. Proje metro ve Pendik çarşıya yürüme mesafesinde bulunurken, Pendik Marina ve İDO'ya 5 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı ile alışveriş merkezlerine ise 10 dakika mesafede konumlanıyor.

Hakyapı Yeşilbağ Evleri Projesi Nerede

Fiyat Listesi

2+1 (100)
450000 TL -

Hakyapı Yeşilbağ Evleri Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Toplu Taşıma
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Çocuk Parkı
Spor
Spor Salonu
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Açık Otopark
Satışta
İnşaat Aşamasında