İstanbul Panorama projesi Invest İnşaat tecrübesi ile hayat bulacak

13 October 2017

Vadistanbul ve Vadi Koru projeleri ile adından söz ettiren Invest İnşaat, İstanbul Panorama projesi ile bu kez kentsel dönüşüm projesi hayata geçirecek. İstanbul Avrupa yakası Zeytinburnu'nda hayata geçirilecek projede 650 konut yer alacak. 53 bin metrekarelik alan üzerinde yükselecek projede aynı zamanda 90 adet cadde dükkan da bulunacak.

ÇALIŞMALAR 2018'DE BAŞLIYOR

Dönüşüm çalışması olma özelliği taşıyan İstanbul Panorama projesinde hak sahipleri ile anlaşmanın tamamlandığı öğrenilirken yıkım ve inşaat çalışmalarının 2018 yılında başlayacağı bildirildi. Öte yandan konut teslim tarihi olarak da 2021 yılının sonu hedefleniyor.

İstanbul Panorama projesinde yer alacak dairelerin henüz satış fiyatı ve ödeme seçenekleri açıklanmadı. Önümüzdeki süreçte bu bilgilerin de kamuoyu ile paylaşılması ve satışların da başlaması bekleniyor.



VELİEFENDİ'DE LÜKS VE MODERN BİR YAŞAM ALANI

Zeytinburnu Veliefendi bölgesinde yükselecek İstanbul Panorama projesi, konumuyla oldukça avantajlı bir konut projesi olma özelliği taşıyor. İstanbul'un kalbinde yer alan proje, diğer ilçelere kolay ulaşım imkanını barındırıyor. Proje ayrıca hastane, okul, banka gibi önemli kuruluşlara da yürüme mesafesinde konumlandırılıyor.

İstanbul Panorama projesi oluşturacağı lüks ve modern yaşam alanında yatırımcısının huzurlu bir hayat sürmesi için her türlü detaya da yer verecek. Mimari açıdan oldukça göz alıcı bir tablo sunan projede birbirinden farklı amaca hizmet edecek sosyal donatılar yer alacak. Projede 7/24 güvenlik, mağazalar, ofis alanları, kapalı otopark, yeşil alan, yürüyüş parkuru, futbol ve voleybol sahası, tenis kortu, fitness merkezi gibi sosyal imkanlar sunulacak.