Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı Şubat'ta başlıyor

25 January 2018

Türkiye'de deprem riski olan ve niteliksiz konut stoğunun da yüksek oluşu nedeniyle kentsel dönüşüm pek çok kişiyi yakından ilgilendiriyor. Gelecek 20 yıl içerisinde ekonomimizin lokomotifi olacağı düşünülen kentsel dönüşüm konusunda kendisini geliştirmek isteyen katılımcılar için bir etkinlik düzenleniyor. Konunun uzmanların ı katılımcılarla buluşturacak olan ve kentsel dönüşüm hakkında detaylı olarak bilgilendirmek ve piyasanın ihtiyacı olan yeterli kentsel dönüşüm yetiştirmek amacıyla yapılan 'Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı' 16'sı 10 Şubat tarihinde başlayacak. Söz konusu program, 10 Şubat ve 4 Mart 2018 tarihleri arası yapılacak.

Program, Kentsel Dönüşüm süreci içinde fiilen çalışan çok önemli uygulamacı hocalar tarafından verilecek. Söz konusu 64 saat (8 gün) süren sertifika program sonunda başarılı olan katılımcılara İstanbul Üniversitesinin uzmanlık sertifikası verileceği kaydedildi.

Şimdiye kadar İstanbul’ da 13, Bursa da 1, Balıkesir de 1 program, Hatay da 1 program başarıyla tamamlanarak, bugüne kadar 375 katılımcının uzmanlık sertifikalarını almaya hak kazandıkları da belirtildi.