Konya Selçuklu'daki sosyal konut projesi için düğmeye basıldı

14 May 2020

Dar ve orta gelirli vatandaşların konut sahibi olma hayallerini gerçeğe dönüştürme adına Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından tüm Türkiye'de hayata geçirilen sosyal konut projelerine devam ediliyor. TOKİ'nin Konya'nın Selçuklu ilçesinde yeni bir sosyal konut projesi hayata geçireceği duyuruldu.

TOKİ Selçuklu Ardıç 2020 projesi kapsamında 511 konut inşa edilecek. İhale sürecine giren projenin ihalesi 1 Temmuz 2020 günü düzenlenecek. Projede çalışmaların ise ihale sürecinden sonra yer tesliminin yapılmasıyla başlaması bekleniyor. Öte yandan proje kapsamında alt yapı ve çevre düzenleme işleri de yapılacak.

TOKİ tarafından projenin ihalesine ilişkin yapılan duyuruda şu ifadeler kullanıldı: "Konya ili Selçuklu İlçesi Ardıçlı Mahallesi 6. Etap 511 adet konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi 1 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak."

ERZURUM'A YENİ PROJE MÜJDESİ!

Sosyal konut projelerinin yanı sıra Türkiye'nin birçok şehrinde kentsel dönüşüm çalışmaları da yürüten TOKİ, Erzurum Yakutiye'de yeni bir proje geliştirileceğini duyuruldu. Yakutiye'nin Gölbaşı Mahallesi'nde inşa edilecek projede 351 adet konut, 1 adet 4 dükkanlı ticaret merkezi hayata geçirilecek.

TOKİ Erzurum Yakutiye 2020 projesinin ihalesi 10 Haziran günü düzenlenecek. Kentsel dönüşüm çalışması olma özelliği taşıyan projede çalışmaların yakın zaman içerisinde başlaması bekleniyor.