Manzara Adalar’da konut teslimleri başladı

23 February 2018


Manzara Adalar projesi İş GYO tecrübesiyle Kartal'da projelendirilerek ve inşaatı Ant Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Manzara Adalar projesinin ilk etabında teslimlere planlanan tarihten 2 ay önce başlandığı açıklandı. Proje; 3’ü konut, 2’si ofis ve biri de ticari alanlar olmak üzere 6 bloktan oluşuyor. 

Projeyi hedeflenen süreden önce teslim etmeye başlamalarından dolayı çok mutlu olduklarını belirten projenin sahibi İş GYO’nun Genel Müdürü Turgay Tanes; Manzara Adalar’da en ince detayların bile dikkate alındığını belirterek projede teslimlerin olabilecek en kısa sürede başladığını dile getirdi. 

İş GYO Kurumsal İletişim, Satış, Kiralama ve Pazarlama Grup Başkanı Gülfem S. Tandoğan ise Manzara Adalar’da aidatların çok uygun rakamlarda belirlendiğine değinerek, “Sektörde kira bedelleriyle yarışan aidatlar sebebiyle birçok daire sahibinin mutsuz olduğunun farkındayız. Manzara Adalar projesinde vadedilen hayatın sürdürülebilir kılınması ve müşterilerin memnuniyeti göz önünde bulundurularak herkesin mutlu olacağı, uygun aidat bedelleriyle oturum sağlanabilecek” ifadelerini kullandı. 

• Yenilenebilir enerji kaynaklarıyla birlikte aidatlarda tasarruf
• 7/24 güvenlik