Muş'ta TOKİ heyecanı!

27 August 2017

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Doğu Anadolu bölgesindeki projelerine bir yenisini eklemeye hazırlanıyor. Buna göre Muş'ta, dar ve orta gelirli vatandaşlar için 381 konut inşa edilecek.

PROJE, KEPENEK-DONATIM KÖYÜ ARASINDA

Geçtiğimiz günlerde TOKİ'nin Muş projesinin ihalesinin yapılmasıyla proje resmen hayata geçiyor. Muş Belediye Başkanı Feyat Asya proje hakkında bilgi verirken Kepenek-Donatım köyü sınırları arasında sosyal konut projesinin uygulanacağını ifade etti. Başkan Asya, proje kapsamında 381 konut, 1 cami ve 1 AVM yapılacağını aktardı.

Hedeflerinin hayata geçmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade eden Asya, "Ortak akıl, birlikte yönetim anlayışı ile çıktığımız bu yolda Muş'u hak ettiği yere getirirken halkımıza da en iyi hizmeti sunmanın gayreti içindeyiz" ifadelerini kullandı.

İLK ETAP İHALESİ YAPILDI

TOKİ'nin Muş'ta hayata geçireceği dar gelirli vatandaşların ev sahibi olabilmesini sağlayacak projenin ilk etap ihalesi yapıldı. Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, proje için TOKİ ile sürekli görüşmeler yapıldığını belirterek ilk etap ihalesinin yapılmasından dolayı mutluluk duyduklarını ifade etti.

TOKİ'nin Muş'taki projesi ile şehirdeki konut sıkıntısının giderilmesi ve dar gelirli kişilerin ev sahibi olabilmesi hedefleniyor.   Başkan Asya, projenin birinci etap ihalesinin ardından ikinci etap için de müjdeyi verdi. Muş Belediye Başkanı Feyat Asya şunları kaydetti: "Aynı şekilde bu projemizin akabinde ikinci etabın uygulamaya alınması için çalışmalarımızı yapacağız. İnşallah bu tür projelerle ilimizi daha modern bir görünüme kavuşturacağız ve vatandaşlarımızın konut ihtiyacını karşılayacağız."