Oxa Gündoğan, dubleks ikiz villa tasarımıyla göz dolduruyor

26 July 2017

5 bin 500 metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Oxa Gündoğan, Oxa İnşaat imzası taşıyor. Projede 3'ü müstakil villa, 6'sı iki villa olmak üzere toplam 9 villa bulunuyor.

Mayıs 2018 tarihinde teslimlerinin yapılması hedeflenen Oxa Gündoğan projesinde 3+1 ve 4+1 dubleks konut tipiyle oluşturulan villaların büyüklükleri 278 ile 700 metrekare arasında değişkenlik gösteriyor.

OXA GÜNDOĞAN FİYAT LİSTESİ

Muhteşem Ege doğasıyla iç içe lüks bir hayat sürme fırsatını sunan Oxa Gündoğan projesinde satışlar devam ediyor. Projede 3+1 villalar 850 bin Euro ile 950 bin Euro arasında satışa sunulurken 4+1 villalar ise 1 milyon 950 bin Euro'dan başlayan fiyatla satışa sunuluyor. 6 adet ikiz villanın kaba inşaatının tamamlandığı projede, aynı zamanda yüzde 25 peşinat ve kalan miktarı banka kredisi ile ödeyerek konut sahibi olunabiliyor.

EŞSİZ DOĞA İLE MODERN YAŞAMI BİRLEŞTİREN PROJE

Oxa Gündoğan projesi, Bodrum'un eşsiz özelliklere sahip koyu olan Gündoğan'da yükselmesine rağmen sahip olduğu konumuyla birçok avantajı bünyesinde barındırıyor. Proje, Bodrum'un en renkli hayatına sahip bölgesi Türkbükü ile özellikle yeni marinanın açılmasından sonra eski cazibesine yeniden kavuşan Yalıkavak arasında kalıyor. Avantajlı konumunun yanı sıra villaların özellikleriyle de göz kamaştıran Oxa Gündoğan'da villaların tamamı yüzme havuzu, teras ve bahçe alanına sahip. Ayrıca güvenlik ve otopark olanaklarının da bulunduğu projede spor alanları, fitness merkezi, yürüyüş parkurları ve sauna gibi birçok sosyal donatı bulunuyor.