Özak Dragos'ta ön talep dönemi başladı

13 August 2024

Her an büyük bir deprem olması beklenen ve bu nedenle kentsel dönüşümün büyük önem taşıdığı İstanbul'da sıfır konut projeleri yakından takip edilmeye devam ediyor. İstanbul'da yeni konut projeleri için araştırma içinde olan kişilere bekledikleri haber Özak'tan geldi. Özak Dragos'ta ön talep dönemi resmen başladı.

İstanbul'da sıfır konut projesi arayan kişilere yeni bir duyuruda Özak GYO tarafından yapıldı. Özak Dragos projesinde ön talep dönemi başladı. Her penceresinden Adalar manzarasının görüleceği projede ön talep toplanacak. Ulaşımın merkezinde yer alan projede İstanbul'da ev sahibi olmak ve konut yatırımı yapmak isteyen kişilere hitap edecek.

İstanbul'da farklı semtlerde çok sayıda projeyi hayata geçiren ve projeleri devam eden Özak GYO tarafından hayata geçirilecek olan proje Maltepe sınırları içerisinde yer alacak. 1+1 daire, 2+1 daire, 3+1 daire ve 4+1 daire olmak üzere projede çok sayıda seçenek sunulacak. Maltepe Park ve Piazza AVM'ye yakın konumda bulunan proje ulaşımda da merkezi konumda bulunuyor. Projede ön talep toplama dönemi başladı.