Real Konaklar Yedikule projesinde avantajlı alım fırsatları devam ediyor

20 July 2018

İstanbul’un Zeytinburnu semtinde hayata geçirilen ve yatırımcısına çok sayıda imkan ve avantaj sunan Real Konaklar Yedikule projesinde toplam 10 adet daire için sunulan indirimli avantajları devam ediyor. Konut yatırımcılarını cezbeden kampanyanın, Ağustos 2018 tarihine kadar devam ettirilmesi planlanıyor.

Real Group tarafından üstlenilen Real Konaklar Yedikule Projesi’nde her biri 3 katlı olacak şekilde 10 blok bulunuyor. Brüt ağırlıkları 186 m2 ile 367 m2 arasında farklılık gösteren 120 daireden meydana gelen Real Konaklar Yedikule projesinde 3+1 ve 4+1 dairelerin yanı sıra 4+2 tripleks, 5+2 tripleks ve 5+2 dubleks dairelerin de satışı sürüyor.

Farklı ihtiyaçlara hitap etmesinin yanında, sosyal donatı alanları açısından da oldukça avantajlı bir durumda olan Real Konaklar Yedikule projesinde 2 adet bay-bayan kapalı yüzme havuzu, fitness ve spor salonu, sauna, buhar odası gibi alanlar bulunuyor. Bunların yanı sıra projede ayrıca çocuk oyun alanları, hobi odası, mini kulüp, yürüyüş parkurları yer alıyor. Her daire için 3 araç olmak üzere, bina sakinlerine tahsis edilen otoparklar da Real Konaklar Yedikule projesini cazip kılan özellikler arasında yer alıyor.