Rönesans İnşaat Neva Towers’la dünyanın en iyisi oldu

08 December 2017

Rönesans Holding grup şirketlerinden biri olan Rönesans İnşaat tarafından hayata geçirilen Neva Towers projesi “International Property Awards” (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) kapsamında “Dünyanın En İyi Uluslararası Çok Katlı Konut Projesi" seçildi. Proje, Rusya’nın bu kategoride ödül alan ilk projesi oldu.

Moscow City’de inşa edilen Neva Towers, dikkat çeken konsepti, mimari çözümleri ve nefes kesen manzarası ile hem Rus hem de Çin başta olmak üzere pek çok yatırımcının ilgisini çekiyor. Proje, toplam 1.2 milyar dolar yatırımla, karma kullanım projeleri alanında Rusya’da sektöre yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor.

AVRUPA’DA DA ÖDÜLLENDİRİLDİ

Rönesans İnşaat tecrübesiyle yükselen ve tüm etapları 2020 yılına kadar tamamlanacak olan Neva Towers, kısa süre önce Avrupa’da kazandığı başarıların ardından şimdi de dünya çapında alanının en prestijli ödülünü aldı.
Toplam 70 kişilik uluslararası multidisipliner jüri heyeti tarafından yapılan değerlendirme sonucunda, ABD’den Dubai'ye, Hong Kong'dan Avustralya'ya kadar dünyanın farklı bölgelerinden birçok seçkin projeyi geride bırakan Neva Towers, “Uluslararası Çok Katlı Konut Projesi” kategorisinde “Dünyanın En İyisi” seçildi. Neva Towers’ın birinci konut kule ve podyum alanının Aralık 2018’de, ikinci kulenin ise 2020 yılında tamamlanması planlanıyor.