Royal Garden Kartal Projesi Satışa Sunuldu

04 December 2015

Ön talep sürecinde yoğun ilgi gören Royal Garden Kartal Residence satışa çıktı...

İstanbul Anadolu yakasında Kartal'da hayata geçirilen Royal Garden Kartal projesi satışa sunuldu. Royal Group tarafından inşa edilen proje ön talep sürecinde yoğun ilgi gördü ve yüzde 30'u satıldı.

2 blok halinde toplam 374 daireden meydana gelen Royal Garden Kartal Residence 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçeneklerinde dizayn edildi. Projeki dairelerin büyüklükleri 79 metrekare ile 367 metrekare arasında değişiyor.

Royal Garden Kartal FİYAT LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

Royal Garden Kartal projesinde lansman dönemine özel yüzde 30 peşinat ödemesi yapanlar kalan tutarı 30 ay boyunca vade farksız taksitlendirebiliyor. Ayrıca İş Bankası'nda 120 aya kadar konut kredisi kullanmakta mümkün.

Royal Garden Kartal projesinde bisiklet, yürüyüş ve koşu parkurları, çocuk oyun alanları, dinlenme locaları, türk hamamı, havuz, fitness merkezi, sauna, jakuzi, kafe, kreş, otopark ve güvenlik gibi imkanlar yer alıyor.

Kartal'da yükselen proje Boğaziçi Köprüsü’ne ise 22 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 21 kilometre, İDO Kartal’a 3 kilometre, metro istasyonuna ve TEM bağlantı yoluna 3.5 kilometre ve Anadolu Adalet Sarayı’na 2 kilometre mesafede konumlanıyor.