SEAH Acil Servis Ulaşımında Yeni Dönem

19 January 2016

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Eğitim ve Araştırma Hastanesi (SEAH) Acil Servisine ulaşım konusunda önemli bir yeniliği hayata geçirdi. İşte detayları…

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Eğitim ve Araştırma Hastanesi (SEAH) Acil Servisine ulaşım konusunda önemli bir yeniliği hayata geçirdi.

Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, SEAH Acil Servisi’ne ulaşımda kilit rolü olan Sağlık Caddesi’nin yapılan yeni düzenleme ile birlikte yalnızca Adnan Menderes Cadde güzergahından kullanılabileceğini söyledi.

Sağlık Caddesi’nin hastaneye ulaşımda kilit rol oynadığına dikkat çeken Pistil, “Daha önce Koru Sokak, Bağlar ve Akşemseddin Caddeleri kesişimi üzerinden de Sağlık Caddesi’ne geçişler sağlanıyor; Adnan Menderes Caddesi’ne ulaşılabiliyordu.
Fatih Pistil, “Bilindiği gibi hastanemizin acil servisine ulaşımda Sağlık Caddesi kilit bir rol üstleniyor. Bu caddeye hem Adnan Menderes Caddesi üzerinden hem de Koru Sokak, Bağlar ve Akşemseddin Caddeleri kesişimi kullanılarak girilebiliyordu. Alınan UKOME kararı gereğince Koru Sokak, Bağlar ve Akşemseddin Caddeleri kesişimi üzerinden Adnan Menderes Caddesi’ne geçişler kapatıldı. Sağlık Caddesi’nde ulaşım bundan böyle yalnızca Adnan Menderes Caddesi üzerinden sağlanacak” dedi.

Pistil bölgedeki doğum evi inşaat çalışmalarının da hızla devam devim ettiğini sözlerine ekledi. İHA