Sianji Residence projesinde yüzde 20 indirim başladı

30 May 2018

Sianji Group imzası ile Bodrum'un gözde bölgesi Gümüşlük'te hayata geçirilen Sianji Residence projesinde yüzde 20 indirime ek olarak Euro 4,75 kurunda sabitlendi.

"İster yaşa, ister kirala" konsepti ile hayat bulan Sianji Residence projesinde deniz manzaralı lüks villalar bulunuyor. Villalar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipiyle tasarlanırken dubleks seçeneği de bulunuyor. Villaların büyüklükleri ise 101 metrekare ile 260 metrekare arasında değişiyor.

FİYATLAR 340 BİN EURO'DAN BAŞLIYOR

Sianji Residence projesinde güncel villa fiyatları 340 bin Euro'dan başlayarak villa tipi ve özelliğine göre yükseliyor. Öte yandan projede anahtar ve tapu teslimleri hemen yapılıyor.

Gümüşlük'te ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını açan Sianji Residence projesinde yer alan villalar özellikleri ile göz dolduruyor. Dört mevsim yaşam sürmeye uygun şekilde oluşturulan villalarda klima, ankastre beyaz eşya, LCD TV, kartlı kapı sistemi, mobilya, jakuzi gibi imkanlar yatırımcılara sunuluyor.

Sianji Residence projesinde göze çarpan bir başka özellik ise yatırımcılara sunulan Sianji Well-Being Resort'tan ücretsiz yararlanma imkanı. "Türkiye'nin ve Avrupa’nın En İyi Spa ve Wellness Oteli, Türkiye'nin En Lüks Oteli, Yedi Yıldızlı Servis Kalitesi Ödülü, Türkiye'nin ve Avrupa'nın En İyi BeachResort'ü" gibi 24 farklı ödülün sahibi olan otelde, Sianji Residence yatırımcıları SPA, sağlıklı yaşam merkezi ve housekeeping gibi hizmetlerden yararlanıyorlar.