Siltaş Korupark’ta yaşam başladı

05 August 2024

taahhüt süresinden beş ay önce tamamlandı. Benzersiz mimarisiyle dikkat çeken ve 114 daire ile 9 villadan oluşan Siltaş Korupark’tan ev sahibi olanlar dairelerine kavuştu. Satışı devam eden sınırlı sayıdaki daireler ise yeni sahiplerini bekliyor.

İş dünyasındaki 40 yılı aşkın köklü geçmişi ışığında sayısız prestijli projeye imza atan Siltaş Yapı, İstanbul’un gözde lokasyonu Pendik’te inşa ettiği Siltaş Korupark’ta daireler sahiplerine sözleşme tarihinden beş ay önce teslim edildi. Modern mimarisi, çevre dostu tasarımı ve sunduğu ayrıcalıklı yaşam alanlarıyla dikkat çeken projede yaşam yakın bir tarihte başlarken, sınırlı sayıdaki daireler için ise satışlar devam ediyor.

Yüksek yatırım getirisiyle öne çıkıyor

Projenin anahtar teslimi kapsamında açıklamalarda bulunan Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir; “Sözleşme teslim tarihinden beş ay önce projemizi tamamlamanın ve sahiplerine teslim etmenin gururunu yaşıyoruz. Her bir detayını titizlikle planladığımız bu değerli proje, adını doğanın içindeki huzur verici atmosferden alıyor. Projemiz, yeşilin her tonunu barındıran peyzajı ve ferah alanlarıyla sakinlerine şehir hayatının karmaşasından uzak, huzurlu bir yaşam sunuyor. Siltaş Korupark’ı modern yaşamın gereksinimlerini en ince ayrıntısına kadar düşünerek konforlu ve keyifli bir yaşam deneyimi sunmak üzere inşa ettik. Projemizde yer alan 3,5+1, 4,5+1 dairelerimiz ve 5+1 villa seçeneklerimiz doğayla kusursuz bir uyum sağlarken farklı konum avantajlarıyla da İstanbul’un en önemli noktalarına hızlı erişim imkânı sunuyor. Projemiz aynı zamanda yaşam alanlarına kalite ve lüks yaşamı getiren LifeX konseptimizle yatırım değerini bir üst noktaya taşıyor. Siltaş Yapı olarak yatırım getirisi yüksek, prestijli, farklı ve şehre değer katacak yeni projelere imza atmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Siltaş Yapı Hakkında

Temel yapı taşları tecrübe, güven ve kalite olan Siltaş Yapı, iş dünyasındaki 40 yılı aşkın köklü geçmişinde biriktirdiği tecrübe ve güvenin ışığında 2011 yılından bu yana inşaat sektöründe faaliyet gösteriyor. İnsan odaklı ve kente değer katan yapılar inşa eden Siltaş Yapı, bugüne kadar ağırlıklı olarak Pendik, Kartal, Maltepe aksında iş merkezleri, Siltaş Safir Park, Siltaş Teras Park, Siltaş Mavi Park, Siltaş Flora Park, Siltaş Nova Park, Siltaş Marina gibi çok sayıda yeni nesil konut projelerini hayata geçirdi. 2022 yılında Pendik’in en büyük kentsel dönüşüm projesi Siltaş Panorama’ya start veren, 2023 yılında ise yine Pendik’te Siltaş Korupark ve Sancaktepe’de Siltaş Comfort projelerine başlayan Siltaş Yapı, şimdi de Pendik Yenişehir’deki yeni projesi Siltaş Premium ile prestijli yaşamın tanımını değiştirmeye hazırlanıyor.