Six Senses Kaplankaya Otel Mayıs'ta Açılıyor!

12 April 2017

Kaplankaya Otel, dünyanın önde gelen sağlık ve spa otellerinden Six Senses ile birleşiyor...

Kaplankaya Otel'e Tayand'lı ortak geliyor. Canyon Ranch ile bulunan işletme anlaşmasını 30 Nisan 2017 tarihi itibari ile sona erdirmeye karar veren Kaplankaya, Six Senses ile işbirliğini 1 Mayıs 2017 tarihinden itibaren başlatıyor. Otel, önümüzdeki 40 yıl boyunca Six Senses tarafından yönetilecek.

KÖRFEZDE SAĞLIK VE SPA
Kaplankaya Otel Muğla Mandalya körfezinde yer alıyor. Otel Bodrum Milas Havaalanına helikopterle 10 dakika, tekneyle 30 dakika, arabayla ise 50 dakika uzaklıkta konumlanıyor. Otel ile Gündoğan arasında tekne servisleri, araba ve helikopterle ulaşım imkanı sağlanıyor. 141 Oda kapasitesi olan otelin sosyal olanakları arasında 10 bin metrekarelik alanda spor, sağlık ve spa birimleri mevcut.

SIX SENSES RUHUNU YANSITACAK
Kaplankaya-Six Senses ortaklığı hakkında konuşan Six Senses Hotels Resort Spa Başkanı Mr. Bernhard Bohnenberger, "Kaplankaya coğrafi konumu ve doğal güzellikleriyle, Six Senses'in ruhunu yansıtacak tasarım, çevre ve sağlıklı yaşam operasyonlarını heyecanla geliştirecek" ifadelerinde bulundu. Yeni ortaklık ile 2017 yılında hizmete başlayacaklarını söyleyen Kaplankaya CEO’su Yalın Gür ise "Six Senses gibi Kaplankaya’nın holistik yaklaşımı ile uyum içinde olan bir iş ortağı ile çalıştığımız için memnuniyet duyuyoruz. Kaplankaya’nın vizyonuna katkılarını heyecanla bekliyoruz" dedi.