Sultan Makamı Projesi

Delta-Çağdaş-Emiroğlu-Arista
Sultan Makamı
Üsküdar, İstanbul
444 4 496
info@sultanmakami.com
http://www.sultanmakami.com.tr

Güzeltepe Mh. Mustafa Kemal Paşa Cd. No:46 Üsküdar İstanbul

KONUT SAYISI: 73
PROJE ALANI: 67428
TESLIM TARIHI:
KONUT TIPLERI:

Sultan Makamı Projesi Hakkında

İstanbul Anadolu yakasında Üsküdar'da hayata geçirilen Sultan Makamı projesi Delta Grup, Emiroğlu İnşaat ve Çağdaş Yapı ortaklığı imzası taşıyor. 67 bin 428 metrekare alan üzerinde inşa edilen proje 35 blok halinde yükseliyor.

Toplam 79 konuttan meydana gelen Sultan Makamı projesinde 9 müstakil köşk, 26 adet çatı dubleksi, 26 adet bahçe dubleksi ve 18 adet normal daire seçeneği yer alıyor.

Sultan Makamı projesinde bahçe dubleksleri 378,51 metrekare büyüklüğünde 5 oda 1 salon şeklinde, çatı dubleksleri 304,43 metrekare büyüklüğünde 4 oda 1 salon şeklinde, ara kat daireler 180 metrekare büyüklüğünde 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projedeki müstakil villalar ise 8+2 şeklinde ve büyüklükleri bin metrekareyi bulunuyor.

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Sultan Makamı projesinde banka kredisi ile ev sahibi olunabiliyor. Projede geniş sosyal alanlara yer verilirken, villalar kendine özel bahçe ve havuza sahip.

Beren Saat, Kenan Doğulu, Saadettin Saran gibi ünlü isimlerin ev aldığı Sultan Makamı projesi Çengelköy Sahile, Boğaziçi Köprüsü'ne Kanlıca'ya ve Şile Otoyolu'a yakın mesafede konumlanıyor.

Sultan Makamı Projesi Nerede

Fiyat Listesi

4+1 (0)
1500000 USD -

Sultan Makamı Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Toplu Taşıma
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Yeşil Alan
Villa
Spa Merkezi
Eğlence Merkezi
Spor
Spor Salonu
Fitness Salonu
Sauna
Yürüyüş Alanları
Kapalı Yüzme Havuzu
Açık Yüzme Havuzu
Sağlık
Özel
Hemen Teslim
Açık Otopark