Tepe Aura’da yılbaşına özel yüzde 25 indirim

21 December 2017

Çekmeköy Ömerli’de Tepe inşaat tecrübesiyle hayata geçirilen Tepe Aura projesi ev sahibi olmak isteyenler için yılbaşına öze kampanya başlattı. Villa konforuna daireye taşıyan Tepe Aura projesi yılbaşı kampanyası kapsamında yüzde 25 indirim yapıyor. Sınırlı sayıdaki daire için geçerli olan indirim fırsatında kişiye özel ödeme seçenekleri de sunuluyor.

Villa tarzı yaşam konseptiyle dizayn edilen Tepe Aura projesinin yılbaşı kampanyası 31 Aralık’a kadar, sınırlı sayıdaki daireler için geçerli, peşin ödemelerde yüzde 25’e varan indirim fırsatı sunuyor. Ayrıca bu kampanyanın yanı sıra liste fiyatından 60 aya kadar yüzde sıfır faiz ve peşin fiyatından 120 ay yüzde 0,99 faiz oranı gibi kolay ödeme seçenekleri de bulunuyor.

Şehrin kaosundan uzakta yeşil ve konforun bir araya getirildiği Tepe Aura projesi 3. köprü bağlantısının hemen yanındaki konumuyla da ulaşım anlamında kolaylığa sahip. Projede 98 konut yer alırken, bu dairelerde yüksek tavan yapısı, villa konforu ve ferahlığı dikkat çekiyor.