Terrace Life Göcek hemen teslim 295 bin TL’den başlıyor

16 September 2017

Akşan A.Ş tarafından Fethiye’de yükselen Terrace Life Göcek projesi Muğla Fethiye’de 32 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.

Terrace Life Göcek projesi 100 konuttan oluşuyor. Projenin konut seçenekleri arasında 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. Projede konutlara Sweet Gum, Olive&Willow, Red Pine ve Palm adı verildi. Akşan A.Ş Terrace Life Göcek projesinde 2+1 daireler 100 metrekare, 3+1 daireler ise 148 metrekare genişlikte tasarlanıyor.

Projedeki 2+1 daireler 295 bin TL’den başlıyor. 3+1 dairelerin fiyatları ise 330 bin TL ile 450 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Konut teslimleri hemen yapılan Terrace Life Göcek projesinde banka kredisi ile konut sahibi imkanı da sunuluyor. Projede kişiye özel alternatif ödeme seçenekleri de bulunuyor.

Terrace Life Göcek projesinde ileri teknoloji ile çelik konstrüksiyon kullanılarak tasarlanıyor. Projede evler yüksek enerji verimliliği ve yaşam konforu yatırımcılarına sunuyor.

Doğayla iç içe olan Terrace Life Göcek projesinin sosyal olanakları arasında yüzme havuzu basketbol sahası, tenis kortu, otopark, güvenlik, fitness merkezi, çocuk oyun alanları, yürüyüş alanları bulunuyor.