TOKİ 2019 indirim kampanyasında yarın son gün

18 April 2019

Yatırımcılarına sunduğu uygun fiyatlı gayrimenkuller için aynı zamanda son yıllarda indirim kampanyası da sunan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 2019 yılı indirim kampanyası için yarın son kez başvuru alacak.

Borcunu erkenden ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut veya iş yeri sahipleri için sunulan yüzde 22 indirim kampanyası yarın sona eriyor. Öte yandan TOKİ 2019 indirim kampanyasında borcunun yarısını ödemek isteyen yatırımcılara da aynı oranda indirim sunuluyor.

210 BİN YATIRIMCI

TOKİ 2019 indirim kampanyası, 2017 yılı ve öncesi teslim edilen tüm TOKİ projelerinde geçerli oluyor. İndirim kampanyasının 210 bin vatandaşı kapsadığı belirtiliyor. TOKİ'nin geçen yılki kampanyasında yüzde 24 indirim sunulurken 13 bini aşkın başvuru gelmişti.

19 Nisan için son başvuru günü olduğu konusunda uyarıda bulunan yetkililer, yatırımcıların gayrimenkulleri için sözleşme imzaladığı bankaya başvurarak indirim kampanyasından yararlanabileceğini belirtiliyorlar.

BURDUR'A YENİ PROJE

Diğer yandan yeni sosyal konut projeleri için çalışmalarını sürdüren TOKİ, Burdur'da yeni proje hazırlığında. TOKİ Burdur Karamanlı projesi kapsamında 385 yeni konutun yapılacağı bildirildi.

İhale sürecinde olan TOKİ Burdur Karamanlı projesinin ihalesi 30 Nisan günü yapılacak. Proje kapsamında 1 adet ticaret merkezi, 1 adet cami, alt yapı ve çevre düzenlemeleri de yapılacak. Projenin ihale sürecinden sonra yer teslimi ile başlaması bekleniyor.