TOKİ 3 bin 307 konutu satışa açacak

04 November 2017

Dar ve orta gelirli vatandaşlar için sosyal konut projeleri üreten Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), dar gelirli vatandaşlar için kira öder gibi ev sahibi olmalarının yolunu açıyor. TOKİ, Kasım ayında 10 ilde toplam 3 bin 307 konutu satışa çıkaracağını duyurdu. TOKİ, söz konusu 3 bin 307 konut için Kasım’da başvuru toplayacak.

Başvuru alacak konut projeleri ise şu şekilde:

AMASYA SULUOVA 2.ETAP

Amasya Suluova Toki 2.etap başvuruları 15 Kasım’da başlayacak 23 Kasım’da sona erecek. 81 adet konut için başvurular Halk Bankası Suluova/ Amasya şubesine yapılacak. Başvuru esnasında 2+1 konutlar için 4 bin TL, 3+1 konutlar için 4 bin TL, 4+1 konutlar için ise 6 bin TL başvuru bedeli yatırılacak.

ANKARA SİNCAN SARAYCIK TOKİ EVLERİ

Ankara Sincan Saraycık Mahallesi 1.bölge 1.kısım başvuruları 3 Kasım’da başlıyor 17 Kasım’da sona eriyor. 217 konut kura sonucu sahiplerini bulacak. Kura çekilişi 24 Kasım’da yapılacak. Ankara Saraycık Toki başvurular Halk Bankası şubeleri aracılığı ile yapılacak.

ANKARA MAMAK GÜLSEREN MAHALLESİ TOKİ EVLERİ

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3.etap 2.bölge başvuruları 1 Kasım-29 Aralık tarihleri arasında yapılacak. 66 konutluk Ankara Mamak Gülseren Mahallesi Toki başvuruları Halk Bankası Ankara şubelerinden yapılabilecek.

DİYARBAKIR KAYAPINAR ÜÇKUYU TOKİ EVLERİ

Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu Toki Evleri projesi 808 konuttan oluşuyor. Projede başvurular 13 Kasım-24 Kasım tarihleri arasında yapılabilecek. Kura yöntemi ile sahipleri belirlenecek olan Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu Toki Evleri projesinde başvurular Halk Bankası’nın tüm şubelerinden yapılabilecek.

KARABÜK YENİCE TOKİ EVLERİ

Karabüs Yenice Toki Evleri başvuruları 6 Kasım’da başlayacak 10 Kasım’da sona erecek. 7 konut için başvurular Ziraat Bankası Yenice şubesinden yapılabilecek.

KARAMAN KIRBAĞI TOKİ EVLERİ

Karaman Merkez Kırbağı Toki Evleri toplam 492 konuttan oluşuyor. Karaman Kırbağı Toki başvuruları 13
Kasım’da başlıyor 24 Kasım’da sona eriyor. Başvurular Halk Bankası aracılığı ile yapılıyor.

KAYSERİ BÜNYAN TOKİ EVLERİ

Kayseri Bünyan Toki Evleri 83 konuttan oluşuyor. Projede başvurular 1 Kasım’da başlıyor 29 Aralık’a kadar devam ediyor. Toplam 83 adet açık satış ile sahiplerini bulacak. Kayseri Bünyan başvuruları Ziraat Bankası Kayseri Bünyan şubesinden kabul edilecek.

KOCAELİ KANDIRA TOKİ EVLERİ

Kocaeli Kandıra Toki Evleri projesinde toplam 3 adet konut açık satış yöntemi ile satışa çıkacak. Başvurular 6 Kasım’da başlayacak 29 Aralık’a kadar devam edecek. Başvuralar Ziraat Bankası Kocaeli Kandıra şubesinden kabul edilecek.

ÇANKIRI AŞAĞIPELİTÖZÜ TOKİ EVLERİ

Çankırı Aşağıpelitözü Toki Evleri’nde 965 konut için 11-30 Kasım tarihleri arasında başvuru toplanacak. Başvuralar Ziraat Bankası Çankırı Karatekin şubesinden yapılacak.

KIRIKKALE YENİMAHALLE TOKİ 1.ETAP

Kırıkkale Yenimahalle Toki 1.etap kapsamında toplam 387 konut için 13-24 Kasım tarihleri arasında başvurular kabul edilecek. Başvurular Türkiye Halk Bankası şubelerinden yapılabilecek.

KONYA MERAM GÖDENE TOKİ EVLERİ

Konya Meram Gödene Toki Evleri projesinde toplam 198 konut için başvurular 20-30 Kasım tarihleri arasında kabul edilecek. Kura yöntemi ile satışa sunulacak olan Konya Meram Gödene Toki Evleri başvuruları Halk Bankası’nın tüm şubelerinden yapılabilecek.