TOKİ Erzincan Refahiye projesinin detayları belli oldu

30 April 2018

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Erzincan Refahiye'de yeni bir proje daha hayata geçiriliyor. Erzincanlıların merakla beklediği projenin bazı detayları belli oldu.

TOKİ Erzincan Refahiye projesinde 220 konutun hayata geçirileceği bildirildi. Alt gelir mensubuna ait vatandaşlar için hayata geçirilecek konutların kat planları, konut türleri ve büyüklükleri henüz belli değil. Öte yandan proje kapsamında garaj binası da inşa edilecek.

TOKİ Erzincan Refahiye projesinin ihalesi 4 Haziran 2018 günü yapılacak. TOKİ tarafından projenin ihale duyurusu yapıldı: "Erzincan İli Refahiye İlçesi 220 Adet Konut ve Garaj Binası İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 4 Haziran 2018 tarihinde saat 15:00'de yapılacak."

TOKİ'DEN MANİSA'DA HÜKÜMET KONAĞI

Sosyal konut projelerinin yanı sıra kamu projelerine de devam eden TOKİ, Manisa'nın Akhisar ilçesinde yeni bir hükümet konağı hayata geçirecek.

TOKİ Manisa Akhisar Hükümet Konağı projesinin ihalesi 20 Haziran 2018'de yapılacak. Projeye dair TOKİ'den ihale duyurusu yapıldı: "Manisa İli Akhisar İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 20 Haziran 2018 tarihinde saat 14:30'da yapılacak."