TOKİ İzmir projeleri arasına bir yenisi daha ekleniyor

03 September 2017

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), dar ve orta gelirli vatandaşları ev sahibi yapmayan devam ediyor. Türkiye'nin her bölgesinde konut çalışmaları yürüten TOKİ, TOKİ İzmir projeleri arasına 679 konutluk yeni bir proje eklemeye hazırlanıyor.

28 EYLÜL'DE İHALE YAPILACAK

TOKİ, İzmir Kemalpaşa ilçesinde yer alan Çambel bölgesinde 679 konutluk yeni bir proje hayata geçirecek. Projede 679 konutun yanı sıra 22 adet ticari ünite, 1 adet cami, 1 adet ilköğretim okulu, 1 adet ortaokul inşa edilecek.
TOKİ İzmir Kemalpaşa projesinin ihalesi 28 Eylül 2017 tarihinde gerçekleştirilecek. İhalede inşaat, altyapı ve çevre düzenlemesinin işleri ihale edilecek.

AÇIK İHALE YAPILACAK

TOKİ İzmir Kemalpaşa projesinin ihalesi, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu'nun 19'uncu maddesine göre açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek.

TOKİ'nin hayata geçirmeye hazırlandığı yeni projesi, İzmir'in Kemalpaşa ilçesinin çehresini olumlu anlamda değiştirecek. Projede yalnızca konut üretilmeyecek. Çevre düzenlemesi ile iki adet okul ve bir adet de cami hayata geçirilecek. Ayrıca hayata geçirilecek 22 adet ticari ünite sayesinde, bölgede ticari hayatın gelişmesinin yanı sıra iş istihdamı da sağlanacak.