TOKİ Tokat Erbaa projesinde kura çekim tarihi belli oldu

26 May 2018

Türkiye'nin tüm bölgesinde sosyal konut üretme faaliyetlerine devam eden ve milyonlarca dar ve orta gelirli vatandaşı konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Tokat'taki yeni projesinde hak sahiplerini belirliyor. TOKİ TOKAT Erbaa projesinin kura çekimi 7 Haziran 2018 günü yapılacak.

224 konuttan oluşan TOKİ Tokat Erbaa projesinde başvuru dönemi sona erdi ve kura heyecanı başladı. Noter huzurunda Erbaa Kongre ve Kültür Merkezi'nde çekilecek kuralardan sonra hak sahipleri için sözleşme dönemi başlayacak.

TOKİ TOKAT ERBAA PROJESİ ÖZELLİKLERİ

Erbaalılara modern ve nitelikli yaşam alanı sunacak TOKİ Tokat Erbaa projesinde 108 adet 2+1 konut ve 116 adet 3+1 konut hayata geçirildi. Proje kapsamında aynı zamanda altyapı ve çevre düzenlemeleri de yapıldı.

Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, proje hakkında açıklamalarda bulundu. Göreve geldiğinde verdiği TOKİ'yi Erbaa'ya getirme sözünü hatırlatan Yıldırım, "Vatandaşlarımızdan talep toplayıp gerekli çalışmaları gerçekleştirdik. Arkasından TOKİ için resmi talep toplama sürecine girdik. 2017 yılında tahsisler ve ihaleler yapıldı. İnşaatın büyük bölümü tamamlandı. Şimdi kuralar çekilerek evlerin sahipleri belirlenecek. Erbaa'mıza hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.