TOKİ'den 7 bin TL peşinatla ev sahibi olma fırsatı

26 November 2018

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ); dar gelirli vatandaşları, emeklileri, yeni evli çiftleri konut sahibi yapmaya devam ediyor. Tüm Türkiye'de uygun fiyatlı konutlarıyla birçok vatandaşın ev sahibi olma hayallerini gerçeğe dönüştüren TOKİ, aynı zamanda kolay ödeme kampanyaları da sunuyor.

TOKİ tarafından başlatılan yeni kampanya ile düşük peşinatla 4 farkı ilde konut sahibi olma imkanı sağlanıyor. İşte satışa çıkarılan konutlar:

1- TOKİ Ankara Mamak Projesi

TOKİ Ankara Mamak projesi kapsamında 3 adet konut satışa çıkarıldı. Konutlar 1+1 daire tipiyle oluşturulurken fiyatları 82 bin TL'den başlıyor. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunurken aylık taksit tutarları 404 TL ile 407 TL arasında değişiyor.

2- Kayseri İncesu Projesi

TOKİ Kayseri İncesu projesinde 7 bin TL peşinatla konut sahibi olabilmek mümkün. Projedeki 2+1 konutların fiyatları 123 bin TL ile 128 bin TL arasında değişiyor.

TOKİ Kayseri Saraycık projesinde ise 1 adet konut 138 bin TL değeriyle satışa sunuldu. Başvurular 31 Aralık 2018 gününe kadar alınacak.

3- Samsun Ladik Projesi

TOKİ Samsun Ladik projesinde alt ve orta gelir grubuna uygun konutlar satışa sunuldu. Alt gelir grubuna dahil vatandaşlar için oluşturulan konutların peşinatları 12 bin TL'den başlarken konut fiyatı için 105 bin TL belirlendi.

TOKİ Samsun Ladik projesinde orta gelir grubu vatandaşlar için oluşturulan konutların fiyatları 173 bin TL ile 186 bin TL arasında değişiyor. Bu konutlar için en düşük peşinat 43 bin TL olarak belirlendi.

4- TOKİ Amasya Merzifon Projesi

TOKİ Amasya Merzifon projesinde de alt ve orta gelir grubu vatandaşlar için konutlar satışa sunuldu. Alt gelir grubu için oluşturulan konutlar 2+1 şekliyle 107 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. 3+1 daire tipi şekli orta gelir grubu konutlar ise 173 bin TL bedelle satışa sunuldu.