TOKİ'nin 2019 yılı ikinci indirim kampanyası başladı

23 September 2019

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından son yıllarda başlatılan indirim kampanyasının 2019 yılı sonbahar dönemi başladı. Kampanya kapsamında borcunu erken ödeyip tapusuna hemen sahip olmak isteyen konut ve iş yeri yatırımcılarına yüzde 22 indirim sunuluyor.

TOKİ'nin 2019 yılı ikinci indirim kampanyasında başvurular bugün başlarken son başvuru tarihi olarak 18 Ekim 2019 günü belirlendi. Kampanyaya katılmak isteyen yatırımcılar, sözleşme imzaladığı banka aracılığıyla başvurularını iletebilecekler.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

TOKİ indirim kampanyasına satışları 2018 Haziran sonuna kadar yapılmış ve geri ödeme taksidi 2018 Haziran sonuna kadar başlamış konut ve iş yeri sahipleri dahil edildi. Öte yandan taksit sayısı 12 ay ve daha az kalan projeler ikinci indirim kampanyasına dahil edilmedi. Kampanyada yatırımcıların ödemelerini peşin olarak yapmaları talep ediliyor.

ANKARA İNCEK PROJESİNDE BAŞVURULAR BAŞLADI

Bir yandan indirim kampanyasını yatırımcılarına sunan TOKİ, diğer yandan projelerinde de başvuruları topluyor. TOKİ Ankara İncek 2. Etap çalışmasında satışa sunulan 9 adet konut için başvurular bugün başladı. Ankara'da kurasız ev sahibi olma şansı sunan projede son başvuru tarihi olarak 31 Aralık günü belirlendi.

TOKİ Ankara İncek 2. Etap çalışmasında açık satış yöntemiyle satışa sunulan konutlar için başvurular Ziraat Bankası aracılığıyla alınacak. Projedeki konutlar 2+1 ve 3+1 daire tipi şeklini taşırken uygun fiyat ve kolay ödeme seçeneklerini de barındırıyor.