TOKİ'nin Ankara Mamak'taki yeni konutlarında satış başlıyor

24 September 2020

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara'nın Mamak ilçesinde yoğun bir şekilde proje geliştirme çalışmaları yürütüyor. TOKİ Mamak Altıağaç Karaağaç projesinde yeni 503 adet konut satışa sunuldu.

Dar ve orta gelirli vatandaşları ev sahibi yapacak TOKİ Mamak Altıağaç Karaağaç projesinde satışa sunulan konutlar için başvurular 1 Ekim 2020 günü başlıyor. Konutlar için son başvuru tarihi 16 Ekim olarak belirlendi.

KURA ÇEKİMİ YAPILACAK

TOKİ Mamak Altıağaç Karaağaç projesinde satışa sunulan 503 adet konut için yatırımcılar başvurularını HalkBank şubeleri aracılığıyla iletebilecek. Öte yandan projede kuralı satış yöntemi belirlendi. TOKİ'den yapılan bilgilendirmede, kura çekiminin 23 Ekim tarihinde yapılacağı belirtildi.

CAZİP FİYATLAR DİKKAT ÇEKİYOR

TOKİ Mamak Altıağaç Karaağaç projesinde yeni satışa sunulan konutlar 3+1 ve 4+1 daire tipi seçeneklerini taşıyor. Konut fiyatları ise 281 bin TL seviyesinden başlayarak 425 bin TL'ye kadar yükseliyor.

Yatırımcılar projeden yüzde 10, yüzde 15 veya yüzde 25 peşinatla konut sahibi olabilecek. Konutların peşinat tutarları 28 bin TL seviyesinden başlıyor.

TOKİ Mamak Altıağaç Karaağaç projesinde yatırımcılara uygun fiyatların yanı sıra kolay ödeme imkanları sağlanıyor. Projede yatırımcılara 108 ay, 120 ay ve 144 ay vade imkanları sağlanıyor. Aylık taksitler ise bin 436 TL seviyesinden başlıyor.