Trabzon'da 147 milyon liralık 25 tesisin temel atma töreni yapıldı

25 September 2017

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Vakfıkebir ilçesinde Fol Deresi yanı pazar alanında gerçekleşen törende yaptığı konuşmada, Orman ve Su İşleri Bakanlığının temel atma töreninde bulunmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Bak, Trabzon'un, spor denilince özel bir yere sahip olduğuna değinerek "Trabzon sporun herkes tarafından bilindiği, sporu en iyi yorumlayan, herkesin bir fikrinin olduğu, sporun her zaman sabahtan akşama konuşulduğu özel bir şehir” diye konuştu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu'na Trabzon'a yaptığı yatırımlar dolayısıyla teşekkür etti.

Eroğlu'nun her zaman Trabzon'a heybesi dolu geldiğini söyleyen Soylu, temeli atılacak yatırımlardan birinin de törenin yapıldığı alanın yakınındaki Fol Deresi'nin ıslahı olduğunu aktardı.

Soylu, "2019'da öyle bir koşuya başlamalıyız ki bugün ayağımıza çelme takmaya, kendi seçim kampanyalarını Türkiye üzerinden yürütenler, bugün etrafımızdaki coğrafyayı ateş çemberine döndürmeye çalışanlara yükselme, büyüme, zenginleşme ve Türkiye'nin değerlerini, medeniyeti bütün dünyaya nakşetmeyle, bu coğrafyanın ne olduğunu, nasıl zenginleştiğimizi ve hedeflerimize nasıl ulaştığımızı göstermeliyiz” sözlerini kaydetti.