Trafikte İBB Navi Uygulaması Başlıyor

04 May 2017

İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB) Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından "İBB Navi" uygulaması hayata geçiriliyor...

İBB Navi başta İstanbul olmak üzere tüm Marmara Bölgesi'ndeki tarfik yoğunluğunu kullanıcılara bildirecek. İBB Navi uygulamasıyla trafik sorununun asgari düzeye indirilmesi hedefleniyor.Vatandaşları en kısa sürede hedeflerine ulaştırmak için alternatif rota hizmetleri sunan uygulama cep telefonlarına Android işletim sistemi için Google Play’den, iOS işletim sistemi için App Store'dan uygulama indirebiliyor.

İNTERNET BAĞLATISI GEREKMİYOR

"İBB Navi" uygulamasında en önemli özellik internet bağlantısı olmadan kullanıcılara hizmet sunması.Ayrıca yeni geliştirilen uygulamada araçların otopark sorununa da çözüm getirilmiş. İstanbul'daki otoparklarda doluluk oranını ve görüntülerini de aktaran uygulama aynı zamanda en yakın nöbetçi eczanelere de ulaşım sağlıyor.Uygulamada yol çalışmaları,trafik kazaları olduğu noktaları da görebilmek mümkün. İBB Navi'de Türkçe, İngilizce, Almanca,Fransızca Arapça ve İtalyanca dil seçenekleri bulunuyor.
“İBB Navi” İstanbul’daki tüm toplu taşıma araçlarıyla entegre olup, hedefinize ulaşmanız için çevreci, sürdürülebilir ulaşım seçenekleri sunuyor.