Uşak Kentsel Dönüşüm projesinde 75 dükkân satışa çıkacak

23 October 2017

Uşak’ın yeni yaşam merkezi olarak hayata geçirilen ve kentsel yenileme projesi kapsamında örnek niteliklere sahip projede sona gelindi. Uşak’ta gerçekleştirilen devlet yatırımları arasında bulunan Kentsel Dönüşüm Projesi’nin incelemeleri için geçtiğimiz aylarda Uşak’a gelen TOKİ Başkanı Ergün Turan, Belediye Başkanı Nurullah Cahan ile birlikte yapıldı. Kentsel dönüşüm alanında açık arttırma ile satışa çıkacak dükkânların tarihleri ise netleşti.

TOKİ Afyon’da 19, Uşak Kentsel Yenileme Projesinde 81 adet iş yerini 2 Kasım 2017 Perşembe günü saat 12.30’da Ramada Hotel-Uşak’ta, Emlak Yönetimi’nin’ düzenleyeceği açık artırma ile 75 bin 200 TL’den başlayan fiyatlarla ,yüzde 25 peşin, 120 ay vadeli satışa çıkaracağını açıkladı.

Söz konusu projede, yaya ulaşımını destekleyen her dükkânın önünde açık otopark da yer alıyor. Giyim, gıda, hızlı tüketim malları satışı, büro mobilyaları, ofis, ev tekstili, beyaz eşya, ayakkabı, market, banka, sigorta, mimarlık büroları, fabrikaların iletişim ve operasyon merkezleri gibi ticaret ve iş kolları için 30 metrekareden 472 metrekareye kadar iş yeri seçenekleri bulunuyor.