Vega Hills Atakum projesi lansman avantajlarıyla satışta

21 December 2017

9 bin metrekarelik arsa üzerinde 18 katlı 2 blok tasarımıyla oluşturulan Vega Hills Atakum projesi, EA inşaat Samsun güvencesini taşıyor. 96 konutun yer aldığı projede konutların tamamı 4,5+1 daire tipli şekliyle tasarlanıyor.

Yatırımcılarına geniş ve ferah bir yaşam alanı sunmayı amaçlayan Vega Hills Atakum projesinde daireler 180 metrekare olacak şekilde tasarlanıyor. Öte yandan projede dükkanlar da inşa ediliyor.

VEGA HILLS ATAKUM FİYATLARI

Konut teslimlerinin 2019 yılının sonuna doğru yapılması hedeflenen Vega Hills Atakum projesinde lansman dönemi avantajlarıyla konut satışları başladı. Projede fiyatlar 535 bin TL'den başlayarak konut özelliğine göre 625 bin TL'ye kadar yükseliyor.

Banka kredisi kullanarak konut sahibi olunan projede kişiye özel ödeme planları da sunuluyor. Ayrıca 150 bin TL peşinat verilmesi durumunda, kalan tutar için firma bünyesinde 5 bin TL'lik aylık taksitlendirme yapılıyor.



ATAKUM'UN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK PROJE

Samsun'un Atakum ilçesi sınırları içerisinde yer alan Büyükpınar Mahallesi'nde konumlandırılan Vega Hills Atakum projesi, ilçenin çehresini değiştirmeye hazırlanıyor. Lüks ve modern konutlarını kaliteli bir yaşam alanında sunmaya hazırlanan projede, yatırımcıların yüzünü güldürecek olanaklar dikkat çekiyor.

Vega Hills Atakum projesinin yaşam alanında açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, aqua park, barbekü alanı, yeşil alan, çocuk oyun alanı, futbol ve basketbol sahası, sauna gibi birçok sosyal imkan sunuluyor. Öte yandan projedeki konutların kış bahçesi de bulunuyor. Bu kış bahçeleri, yatırımcıların isteğine göre farklı kullanım şekline dönüştürülebiliyor.