Veranda Turgutreis, ultra lüks yaşamın kapılarını açıyor

25 July 2017

Doğa ile eşsiz mimari tasarımı iç içe geçiren Veranda Turgutreis, 65 bin metrekare alan üzerinde inşa edildi. 7 lüks villadan oluşan projede 4+1 ve 5+1 konut tipi seçenekleri yer alıyor.

1 milyon 300 bin avrodan başlayan fiyatlarla satışa sunulan dairelerden oluşan Veranda Turgutreis'te peşin ya da banka kredisi ile ödeme yapma seçeneği sunuluyor.

325 metrekare büyüklüğe sahip dairelerden oluşan proje, Bodrum'da eşsiz bir yaşam fırsatı sağlıyor. Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Veranda Turgutreis'te ayrıca villaların iç dekorasyonu, villa sahiplerinin zevkine göre tasarlanıyor.

KONUT TESLİMİNİN ARDINDAN 10 YIL GARANTİ

Serhatlı İnşaat tarafından konut teslimlerinin ardından 10 yıl garanti verilen proje, villaların teknik özellikleri bakımından göz dolduruyor. Lüks bir yaşamın yanında konforu ekleyen Veranda Turgutreis, akıllı ev sistemi özelliğini konutlarında barındırıyor. Jeneratör ile kesintisiz enerji sunan Veranda Turgutreis, kapalı devreli güneş enerjisi ile sıcak su imkanını da bulunduruyor.

YAZ- KIŞ OTURUMA UYGUN OLANAKLAR

Bodrum'un en gözde yerlerinden biri olan Turgutreis'te hayata geçirilen Veranda Turgutreis projesi, konut özelliklerinin yanı sıra sunduğu sosyal donatılar ile yalnızca yaz aylarında değil, kış ayları için de hayat sürme fırsatını sunuyor. Her villanın kendisine özel bahçesi ve yüzme havuzu bulunan projede güvenlik ve otopark imkanı da bulunuyor. Konforu sunmak için hiçbir detaydan kaçınmayan proje; spor alanları, peyzaj alanı, çocuk oyun alanları gibi birçok imkanı da bünyesinde barındırıyor.

Doğanın şık mimari ile buluştuğu proje olan Veranda Turgutreis, konumuyla da dikkat çekiyor. D-Marin'e oldukça yakın olan proje, Sabancı Parkı'na da 400 metre uzaklıkta yer alıyor.