Zero Koleksiyonunun Felsefesi: İşlevsellik ve Şıklık

16 July 2014

Kale Banyo, Zero koleksiyonunda işlevsel ve şık tasarımlarını en detaylı haliyle gözler önüne seriyor.

Düzenleyen: Tugay TOPÇU / Yeniemlak.com

Bütünsel banyo çözümlerinin ideal bir örneği olarak tasarlanan Zero, fonksiyonellik ve konforu merkeze alan tasarım anlayışı ile kullanıcılara vazgeçilmez seçenekler sunuyor.

Modern mimarinin ve yaşam tarzının en önemli tamamlayıcısı banyolar, lavabo, klozet, duş aksesuarları gibi ürünlerle Kale’nin modüler koleksiyonu Zero ile hayat buluyor.

İşte Kale Banyo'nun işlevsel ve şık tasarımların bulunduğu Zero koleksiyonundan bazı ürünler:

- Giderek daha da özel bir mekan haline gelmeye başlayan banyolarda dengeli bir uyum, estetik bütünlük, konforlu ve kaliteli kullanım gibi kavramlar da her geçen gün daha da önemli hale geliyor.

- Kale’nin bütünsel banyo çözümleri koleksiyonu olan Zero ve Kale Grubu’nun İtalyan seramik markası Edilcuoghi’nin Anversa serisi; bu kavramların altını çizen iki farklı oluşum olarak karşımıza çıkıyor.

- Estetik ve fonksiyonelliğin harmanlandığı tasarım anlayışı ile kullanıcıların hayatını kolaylaştıran Zero’nun lavabo, klozet, küvet ürünlerini kapsayan bütünsel konsepti, etkileyici bir tasarım dilinin farklı ifadesi olarak ortaya çıkıyor.

- Fonksiyonel detaylarıyla öne çıkan bu ürünler, konfor ve hijyen gibi vazgeçilmez banyo gereksinimlerini kusursuz bir şekilde karşılıyor.

- Koleksiyon; ahşap dokusu ve saklama seçenekleriyle de kullanıcının hayalindeki banyoyu yeni bir kimlikle bütünleştirmek için işlevsel çözümler sunuyor.

- Boy dolaplardan küçük dolaplara, çekmece separatörlerinden etejer raflara kadar uzanan yelpazede birden fazla depolama alanı için seçenekler bulunuyor.