20 yıl vade kampanyası ile Tual Bahçekent projesi

05 February 2017

Bahçekent'te yükselen Tual Bahçekent dairelerine, Emlak Konut GYO'nun 20 yıl vade kampanyasıyla sahip olmak mümkün.

Tual Bahçekent, İstanbul'un yeni yüzü Bahçekent'te yükseliyor. Geleceğin sehircilik anlayışını ortaya koyan Tual Bahçekent, kent içinde modern bir kent olarak inşa ediliyor. Dağ Mühendislik tarafından, Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle hayata geçirilen Tual Bahçekent'te toplam bin 617 konut, 122 residence ve 187 ticari ünite bulunuyor. Ayrıca sosyal tesisler, sağlık ve eğitim kurumlarının yanı sıra ibadet ve kültür varlıkları proje kapsamında inşa edilecek. 

YEŞİL İLE İÇ İÇE

Bahçeşehir, Ataşehir ve Kayaşehir gibi mega kentlerin izinde ilerleyen Bahçekent, Kanal Istanbul projesine ve üçüncü havalimanına yakınlığı, üçüncü köprü bağlantı yollarının, TEM ve Kuzey Marmara otoyollarının kesişim noktasındaki konumuyla dikkat çekiyor. Yeşil ile iç içe bir şehir ortamı sunan, toplamda 2 bin konut ve ticari üniteye ev sahipliği yapan Tual Bahçekent projesi 4 ila 26 katlı bloklardan oluşuyor. 1+1'den 4+1'e daire seçeneklerinin bulunduğu Tual Bahçekent'te 1+1 daireler 53 metrekare, 2+1 daireler 93 ila 122 metrekare, 3+1 daireler 138 ila 189 metrekare, 4+1 daireler ise 120 ila 152 metrekare olarak planlandı.

160 BİN METREKARELİK HAYAT PARKI

Geniş yolları, düzenli peyzaj alanları, Hayat Parkı’na hakim yaşam alanları, çevre dostu yapı teknolojileriyle doğayla iç içe bir yaşam vadeden Tual Bahçekent projesi kapsamında 160 bin metrekarelik Hayat Parkı hayata geçiriliyor. Her blok, Hayat Parkı manzarasına sahip olacak şekilde planlandı. Ayrıca, proje kapsamında inşa edilecek kreş ve eğitim kurumları sayesinde, çocuklar evlerinden uzaklaşmadan eğitim alma imkânını yakalayacak.

Tual Bahçekent projesinde hayata geçirilen projeler şöyle; kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odaları, fitness salonu, çocuk oyun parkları, yürüyüş alanları, kapalı otopark, devlet okulu, kreşler, özel hastane, cami.