Atiye Residence Görücüye Çıktı

16 February 2016

Kağıthane Atiye Residence görücüye çıktı. Atiye Residence fiyatları metrekare bazında 5 bin 500 TL’den başlıyor…

Ankara merkezli Has Metal ve DBN Mühendislik ortaklığında Kağıthane’de hayata geçirilen Atiye Residence projesi görücüye çıktı.

70 milyon TL yatırımla hayata geçirilen Atiye Residence projesinde toplam 108 konut yer alıyor.

Konutların tamamı brüt 102 metrekare 2+1 dairelerden oluşuyor.

Atiye Residence fiyatları metrekare bazında 5 bin 500 TL ile 6 bin TL arasında değişiyor.

Adiye Residence Kağıthane projesinde dairelerin fiyatı 550 bin TL’den başlıyor 600 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen Kağıthane Atiye Residence projesinde şirket bünyesinde de alternatif ödeme seçenekleri sunuluyor.

Aralık 2017’de konut teslimleri yapılması planlanan Atiye Residence projesinin sosyal olanakları arasında ise; güvenlik, her daireye bir araçlık otopark, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları ve basketbol sahası yer alıyor.

Mecidiyeköy, Taksim, Şişli ve Zincirlikuyu gibi İstanbul’un merkezi lokasyonlarına yakınlığı ile dikkat çeken Atiye Residence projesi Levent’e 5 dakika, Çağlayan’a 5 dakika, Şişli’ye 8 dakika, Maslak’a ise 7 dakika uzaklıkta konumlanıyor.

Ankara’da bugüne kadar 250 bin metrekare konut ve avm inşaatı yaptıklarına dikkat çeken Has-DBN Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Bekar, aynı başarıyı İstanbul’da da yakalamayı hedefliyoruz dedi.

250 MİLYON TL’LİK YENİ YATIRIM
2016 yılı içerisinde Atiye Residence projesinin yanı sıra biri Kemerburgaz bir diğeri de Topkapı’da olmak 2 yeni projeye daha start vereceklerini açıklayan Bekar, seneyi 250 milyon TL yatırımla kapatacaklarını ifade etti.

ANKARA’DA 2 YENİ PROJE
Ankara’daki projelerine de dikkat çeken Bekar, “Ankara İncek’te 20 bin, Çayyolu’nda 165 bin metrekarelik yeni projelerimiz var. Bu projelerimizi de bu yıl satışa çıkarmaya hazırlanıyoruz diye sözlerini tamamladı.

HABER: Şengül KIRMIZITAŞ