Atmaca Gayrimenkul’ün 5 projesinde yıl sonu fırsatı

30 November 2017

Atmaca Gayrimenkul tecrübesiyle Bahçeşehir bölgesinde inşa edilen 5 projede yıl sonuna özel bir kampanyaya imza atacak. Söz konusu kampanya Bahçeşehir Atmaca projesi, Bahçeşehir Park projesi, Bahçeşehir Hayat projesi, Gölet Dükkan ve Bahçeşehir Konakları projelerinde geçerli olacak. Kampanya kapsamında banka kredisi ile 120 aya kadar vade imkânını yanı sıra ayrıca şirket bünyesinde 48 ay vade farksız taksit olanağı da sunuluyor.

Her kesimden yatırımcıya hitap etmeyi planlayan firmanın konut seçenekleri 1+1’den 7+1’e kadar aile yaşantısını hedefleyen farklı metrekare aralıklarına uzanıyor. Farklı daire seçenekleri sunan projelerde, kişiye özel ödeme seçenekleri de yer alıyor.

Atmaca Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Adem Atmaca, yatırımcıların ödeme güçlerine göre iki seçenekten birini tercih edebileceğini dile getirerek, kampanya ile yıl sonunda zirveyi görmeyi hedeflediklerini de belirtti. Ayrıca 4 yılda 7 projede toplam bin 592 adet bağımsız bölümün teslimini yaptıklarına da değinen Adem Atmaca, Bahçeşehir Konakları projesinde teslim sürecinin başladığını da sözlerine ekledi.