Avrupa Konutları Başakşehir Görücüye Çıktı

20 April 2016

Avrupa Konutları Başakşehir görücüye çıktı. 13 ay sonra konut teslimleri yapılması planlanan projede fiyatlar metrekare bazında 4 bin TL’den başlıyor...

Emlak Konut GYO güvencesiyle Artaş inşaat tarafından Başakşehir’de hayata geçirilen Avrupa Konutları Başakşehir görücüye çıktı.

244 bin 325 metrekare alan üzerinde yükselen Avrupa Konutları Başakşehir projesinde toplam 941 konut ve 27 adet ticari ünite yer alıyor.

Projede büyüklükleri 124 ile 277 metrekare arasında değişen 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut seçenekleri yer alıyor.

Avrupa Konutları Başakşehir fiyatları metrekare bazında 4 bin TL ile 4 bin 500 bin TL arasında değişiyor.

Yüzde 5 indirim fırsatının sunulduğu projede vade farksız taksitle konut sahibi olunabiliyor.

4 bin 500 metrekarelik alanın yeşile ayrıldığı projenin sosyal olanakları arasında ise, güvenlik, otopark, tenis kortu, basketbol sahası, yüzme havuzu, dinlenme alanları, yürüyüş parkurları ve çocuk oyun alanları yer oluyor.
Projede teslimlerin ise 13 ay sonra yapılması planlanıyor.

İSTANBUL’UN YENİ YÜZÜ
Başakşehir’in İstanbul’un yeni yüzü olduğunu belirten Artaş Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, “Başakşehir yeni bir bölge. İstanbul’un yeni yüzü. Bunda birçok etken var. 3. Havalimanı, Sağlık Kent, Metro ve Bölge Parkı... Bunlar bölgenin potansiyelini artırıcı önemli yatırımlar” dedi.

GELECEK VAAT EDİYOR
Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, “İstanbul doğu-batı ekseninde büyüdü. Ama artık buralarda yer kalmadı. Büyüme kuzeye doğru kaydı. Bunlardan biri de Başakşehir. Burada dünyanın en büyük havalimanlarından biri yapılıyor. Yine 3. Havalimanı’nın yanı sıra 3. Köprü de var. Burası tüm bu yeni yatırmlarla gelecek vaat ediyor” ifadesinde bulundu.

FAİZ ORANLARINDA DÜŞÜŞ BEKLİYORUZ
Kurum, Merkez Bankası’nın faiz kararını bugün açıklayacağını hatırlatarak, “Bugün karar açıklanacak. Bu kararla kısa sürede faiz oranlarının birin altına düşeceğini düşünüyoruz. Evet indirim beklentisi var ama yine de insanları beklentiye sokmamak lazım” ifadesinde bulundu.

HABER: Şengül KIRMIZITAŞ